Graniet Import Benelux

GranietimportBezoek/postadres
Amerikahavenweg 2
1045 AC Amsterdam

tel. 020-3344394
e-mail: mnegerman@granite-import.nl
website www.granietimport.nl

Graniet Import Benelux biedt de oplossing voor de vraag in de bouwsector naar hoge kwaliteit duurzame steen. De producten van Graniet Import Benelux zijn geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals bijvoorbeeld in beton, wegenbouw, spoorwegbouw en waterbouw.

De ligging in de Amsterdamse haven zorgt voor een ideale uitvalsbasis. De producten kunnen per schip, vrachtwagen of trein verder gedistribueerd worden. De grote opslag- en productie capaciteit maken het mogelijk om de diverse producten Just In Time te leveren. In het hoogseizoen wordt er 7 dagen per week 24 uur per dag geproduceerd en verladen.

Projecten
De producten van Graniet Import Benelux worden voor zeer uiteenlopende projecten gebruikt. Graniet Import Benelux verwerkt op haar locatie in Amsterdam twee steensoorten, Schots graniet en Bestone┬« uit Noorwegen. Daarnaast is Graniet Import Benelux ook importeur van diverse hoogwaardige steenslag uit Belgi├ź en Duitsland. Het gehele gamma van steenslag voor de bouw wordt geleverd.

De materialen worden onder meer gebruikt voor grote projecten als bijvoorbeeld het ballastbed van de Hanzelijn of het nieuwe spoor op en rondom de Maasvlakte II.